Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Drentse Fiets4daagse Dalen

25 juli - 09:00 - 28 juli - 17:00

Wil je Drenthe op de fiets beleven? Doe dan van 25 t/m 28 juli mee met dit geweldige grote fietsevenement. Je kunt er ook voor kiezen om 1, 2, 3 of alle vier de dagen mee te doen. Extra leuk, dit jaar fietsen kinderen tot en met 12 jaar gratis mee. Verder is er onderweg en na tijd in de startplaatsen veel vermaak en vertier!

Stap op de fiets in Dalen

Ook dit jaar kun je weer starten vanaf sportpark ’t Grootveld. Er zijn weer nieuwe uitdagende routes gemaakt voor gegarandeerd fietsplezier. Dit jaar zal er ook weer door Duitsland gefietst worden. Op zondag 28 juli is er een speciale familiedag; dan zijn er op de route van ongeveer 25-30 kilometer allerlei leuke activiteiten voor de kinderen. Geniet op zondag ook van een gratis en gastvrij ontbijt. Kijk voor meer informatie op www.fiets4daagse.nl.

Dalen en omgeving
Startplaats Dalen biedt een combinatie van gevarieerde natuur, ontelbare activiteiten en gastvrije horeca. Dalen ligt in de gemeente Coevorden, een ideale mix van stad en platteland. Tijdens de fietstochten kom je door de provincies Drenthe en Overijssel en ontdek je de meest bijzondere landschappen, culturele bezienswaardigheden en vooral de variatie die de regio te bieden heeft.
Je kunt overnachten op het boerenerf of juist tegenover een Kasteel en niet te vergeten bij de vele campings en vakantieparken in de buurt. Dalen is een zeer actief en ondernemend dorp, waar het een genot is om te fietsen, verblijven en overnachten en waar je gratis kan parkeren. Wil je meer informatie over Dalen en de omgeving? Kijk dan op www.samendalen.nl.

Doe dit jaar mee, het wordt gegarandeerd oergezellig!

Gegevens

Begin:
25 juli - 09:00
Einde:
28 juli - 17:00

Locatie

Dalen
Dalen, Drenthe Nederland + Google Maps