Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Ellert en Brammert int Duuster

25 oktober - 19:00 - 22:00

Ellert en Brammert in het Duister: Een Unieke Avondwandeling!

Op 25 en 26 oktober nodigt Openluchtmuseum Ellert en Brammert je uit voor een bijzondere ervaring: een avondwandeling door het museumterrein, eenmalig in het donker!

Trek je wandelschoenen aan en maak een wandeling voor jong en oud door het terrein van de reuzen, maar dit keer met een heel andere sfeer – gehuld in duisternis!

Luister naar het echte verhaal van de reuzen terwijl je hen ontmoet in hun eigen habitat. Maar pas op, want je zou zomaar de Witte Wieven kunnen tegenkomen en de mysterieuze kinderstemmen kunnen horen.

Stap binnen in de oude kerk en school en laat je meenemen door de verhalen van de dominee en de schooljuf. Probeer te raden wat de smid je laat zien en laat je verrassen door nog veel meer spannende ontmoetingen en ervaringen.

Dit is een unieke kans om het Drenthe van vroeger te ervaren, zowel live als in verhalen en zang, op verschillende plekken in het museum.

En wat betreft de reuzen? Je bevindt je op hun terrein, dus wees op je hoede voor de struikeldraden en bereid je voor op een avond vol verrassingen en avontuur!

Deelname aan deze unieke avondwandeling kost slechts € 5,- per persoon, en voor kinderen tot 12 jaar is de prijs € 2,50, inclusief koffie na afloop.

Let op: het aantal deelnemers is beperkt, dus zorg dat je er op tijd bij bent om teleurstelling te voorkomen. Wees moedig en kom naar deze bijzondere avondwandeling, een ervaring die je niet mag missen!

Georganiseerd door de Werkgroep Huus van de Taol Gemiente Coevern.

Gegevens

Datum:
25 oktober
Tijd:
19:00 - 22:00

Locatie

openluchtmuseum Ellert en Brammert
Tramstraat 73
Schoonoord, Drenthe 7848 BJ Nederland
+ Google Maps