Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Koop Lokaal Gees

1 augustus - 10:00 - 17:00

Elke dinsdag in juli en augustus kun je het mooie dorp Gees ontdekken en genieten van alles wat het dorp te bieden heeft. Op de fiets, wandelend of met de auto ontdek je verrassende lokale handel tussen de rietgedekte boerderijen. Alle winkels & horeca hebben de deuren geopend en de mini versmarkt is van 10.00u tot 13.00 geopend.

Het aanbod is heel divers! Voor dagelijkse boodschappen kun je terecht op de mini-markt aan de Oude Steeg waar ook heerlijke koffie geschonken wordt en home-made taart. Wie op zoek is naar handgemaakte dameskleding, brocante, Engels antiek, meubels, kunstvoorwerpen en sieraden kan zijn hart ophalen. En ook aan plantenliefhebbers is gedacht. Lokaal geteelde (zelfgepukte) bossen bloemen en bijzondere tuinplanten. Kortom voor ieder wat wils!

De route gaat door heel Gees en bezoekers kunnen op diverse plekken genieten van een kopje koffie of thee met taart, of een lekker ijsje. De deelnemers van Koop Lokaal Gees heten iedereen van harte welkom op de dinsdagmorgen in hun mooie dorp Gees en zijn te vinden op facebook.com/kooplokaalgees. Ook vind je bij alle ondernemers een folder met de deelnemers en route.

Gegevens

Datum:
1 augustus
Tijd:
10:00 - 17:00

Locatie

Gees