Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.
Evenementenreeks Evenementenreeks: Koop Lokaaldagen Gees

Koop Lokaaldagen Gees

26 juli 2022 - 10:00 - 13:00

Koop Lokaal Gees 2022. Een leuk uitje voor het hele gezin!

Elke dinsdag in juli en augustus kunt u het mooie dorp Gees ontdekken en genieten van alles wat het dorp te bieden heeft. Op de fiets, wandelend of met de auto ontdekt u verrassende lokale handel tussen de rietgedekte boerderijen. Alle winkels & horeca hebben de deuren geopend en de mini versmarkt is van 10.00u tot 13.00 geopend.

Het aanbod is heel divers! Wie voor de dagelijkse boodschappen komt, kan o.a kiezen uit heerlijk brood, verse groenten en fruit, eieren, kaas, wijn, honing en eerlijk vlees.

Wie op zoek is naar handgemaakte dameskleding, brocante, Engels antiek, meubels, kunstvoorwerpen en sieraden kan zijn hart ophalen. En ook aan plantenliefhebbers is gedacht. Een verse (zelfgeplukte) bos bloemen, tuinplanten of fuchsia’s. Kortom voor ieder wat wils!

De route gaat door heel Gees en bezoekers kunnen op diverse plekken genieten van een kopje koffie of thee met taart, of een lekker ijsje.

De deelnemers van Koop Lokaal Gees heten iedereen van harte welkom op de dinsdagmorgen in hun mooie dorp Gees en zijn te vinden op facebook https://www.facebook.com/kooplokaalgees Ook vindt u bij alle ondernemers een folder met de deelnemers en route.

Gegevens

Datum:
26 juli 2022
Tijd:
10:00 - 13:00
Serie:

Locatie

Gees