Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Nico Dijkshoorn in Theater de Deel Sleen

29 maart - 20:00

€10,00

op uitnodiging van de Bibliotheek Sleen komt columnist, dichter, schrijver en muzikant Nico Dijkshoorn naar Theater de Deel in Sleen. Hij is ook bekend van zijn werk als huisdichter destijds bij ’de wereld draait door’. Naast columns publiceert Dijkshoorn romans en gedichten en schrijft hij voor verschillende televisieprogramma’s. 

In 2009 verscheen zijn eerste roman ‘De tranen van Kuif den Dolder’. In 2012 gevolgd door de roman ‘Nooit ziek geweest’, waarin Dijkshoorn herinneringen ophaalt aan zijn vader. In zijn roman ‘Ooit gelukkig’ uit 2019 neemt hij zichzelf onder de loep. Uit zijn columns zijn diverse bundels samengesteld, waaronder Klein Geluk.  

Zijn jongste roman ‘Bijna op de radio’ verscheen in 2022. Het boek gaat over een fictief bandje en de eindeloze treurige rondgang door het Nederlandse kroegencircuit.” Dijkshoorn zit zelf ook al heel lang in een bandje. Bij het boek hoort een lied dat geschreven is door het fictieve hoofdpersonage. En wat een klein geluk: Nico neemt zijn gitaar mee naar Sleen om dit lied ten gehore te brengen. 

Datum tijd:  Woensdagavond 29 maart 2023. Aanvang 20.00 uur
Locatie: Theater De Deel, Menso Altingstraat 6, 7841 CB Sleen
Kaartverkoop online via www.bibliotheeksleen.nl/agenda en in de bibliotheek Sleen of Coevorden.
Kaartprijs leden: € 7,50
Kaartprijs niet-leden: € 10,00 

Gegevens

Datum:
29 maart
Tijd:
20:00
Kosten:
€10,00

Locatie

Theater de Deel Sleen
Menso Altingstraat 6
Sleen, Drenthe 7841 CB Nederland
+ Google Maps