Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Nieuwjaarsduik Noord-Sleen

1 januari - 11:11

Maandag 1 januari is het zover, dan wordt er in Noord-Sleen bij de Kibbelkoele een Unox Nieuwjaarsduik gehouden. Deze duik wordt georganiseerd door SIS Sleen, Ademeffect en Just4Joy en zoals de naam al doet vermoeden, gesponsord door Unox.

“Uiteraard is het houden van een nieuwjaarsduik niet uniek, maar de ervaring van het meedoen wel”, aldus de organisatie. Het idee om een nieuwjaarsduik te organiseren is voortgevloeid uit een andere samenwerking tussen het drietal bedrijven, die op vrijdag- en op zondagochtend ook het zogenaamde koudwater dippen organiseren en begeleiden. Doordat hier een grote groep mensen aan meedoet, kwam al snel het idee van een nieuwjaarsduik.

De Nieuwjaarsduik zal plaatsvinden om 11.11 uur. Dus zorg dat je minimaal 20 minuten voor de start aanwezig bent. Trek je zwemkleding aan en maak samen met ons een spetterende start van het nieuwe jaar.

Aanmelden kan via: https://inschrijven.nl/form/2024010151341-nl en de kosten bedragen slechts €2,50.
Je kunt meerdere mensen collectief inschrijven tot en met 31 december 2023, alvorens €2,50 p.p. te betalen bij stap 4. Klik hiervoor op “Deelnemer toevoegen”.

Gegevens

Datum:
1 januari
Tijd:
11:11

Locatie

Kibbelkoele
Sleenerweg 114
Noord-Sleen, Drenthe Nederland
+ Google Maps