Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Open weekend Atelier Ton ter Linden

23 september - 11:00 - 1 oktober - 17:00

In de overgang van de zomer naar de herfst is het een goed moment om kunst te komen kijken in Sleen bij Atelier Ton ter Linden. Kunstschilder/tuinontwerper Ton ter Linden (88) en zijn partner beeldend kunstenaar Gert Tabak (67) nodigen je graag uit voor een bezoek. Van Ter Linden zijn er impressionistisch aquarellen, pastels en geaquarelleerde linosneden te zien, met als onderwerp bloemen en stillevens. Tabak laat zijn unieke bronzen beelden voor binnen of buiten zien. Zijn thema’s zoals vrede, vriendschap en verbondenheid spreken veel mensen aan.

Voor de kleine en de grote beurs is er wat te vinden. Ook een mooie aanbieding van niet ingelijst werk van Ter Linden, zodat je er zelf een lijst omheen kunt (laten) zetten.

Beeldhouwster Els van der Glas uit Smilde is uitgenodigd met een aantal expressieve bronzen beelden die representatief zijn voor haar oeuvre. Zij heeft vooral bekendheid gekregen doordat haar bronzen van dieren anatomisch perfect zijn, en toch is haar toets zeer levendig. Een beeld van haar is een blijvend inspirerend item voor in de tuin of de intimiteit van de woning.

Info: www.tonterlinden.comwww.elsvanderglas.nl en www.gerttabak.com

Open:
Zaterdag 30 september en zondag 1 oktober van 11.00 tot 17.00 uur
Adres: Atelier Ton ter Linden, Boelkenweg 8, 7841 CG Sleen, tabakgert@gmail.com

Gegevens

Begin:
23 september - 11:00
Einde:
1 oktober - 17:00

Locatie

Atelier Ton ter Linden
Boelkenweg 8
7841 CG, Drenthe Sleen
+ Google Maps