Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Reuze(n)fair

31 augustus - 10:00 - 17:00

Reuze(n)fair: Twee Dagen Vol Gezelligheid bij Ellert en Brammert!

Op zaterdag 31 augustus en zondag 1 september 2024 van 10:00 tot 17:00 uur organiseert Openluchtmuseum Ellert en Brammert voor de derde keer een spectaculaire Reuze(n)fair!

Dit jaar hebben we besloten om het plezier te verdubbelen en het evenement uit te breiden naar twee dagen lang vol activiteiten, kraampjes en gezelligheid voor jong en oud. Met meer dan 75 standhouders en activiteiten is er voor elk wat wils! Ontdek prachtige handgemaakte producten, unieke en bijzondere cadeaus, sfeervolle woon- en tuindecoraties, en geniet van heerlijke hapjes en drankjes uit de streek.

Naast de diverse kraampjes kun je ook genieten van demonstraties van oude ambachten, waarbij de vrijwilligers van het museum je graag laten zien hoe het ambachtelijke vakmanschap van vroeger tot leven komt.

Voor de jongere bezoekers zijn er tal van leuke kinderspelen en activiteiten georganiseerd, zodat ook zij zich geen moment zullen vervelen tijdens dit bruisende evenement.

Voor slechts € 5,00 heb je toegang tot beide dagen van de Reuze(n)fair. Donateurs van het museum genieten zelfs van gratis toegang tot dit bijzondere evenement.

Mis deze kans niet om te genieten van een gezellig weekend vol ontdekkingen, ambachtelijk vakmanschap en lokale lekkernijen! Kom langs op 31 augustus en 1 september bij Ellert en Brammert en beleef samen met ons een fantastische Reuze(n)fair!

Gegevens

Datum:
31 augustus
Tijd:
10:00 - 17:00

Locatie

openluchtmuseum Ellert en Brammert
Tramstraat 73
Schoonoord, Drenthe 7848 BJ Nederland
+ Google Maps