Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Sportclub SIS: Actie-f voor Kika

19 maart - 09:00 - 13:00

Pim Verdouw fietst in juni 2023 de Giro de Kika. Hij wil daarmee geld ophalen voor onderzoek om kinderkanker de wereld uit te helpen. Help je mee? Op 19 maart staat Sleen van 9.00 tot 13.00 uur in het teken van Actie-f voor Kika. In samenwerking met Sportclub SIS worden er diverse activiteiten georganiseerd zoals een spinning marathon en wandeltochten van 5 en 10 kilometer. Er zijn kinderactiviteiten en er is kinderopvang aanwezig.

Spinningmarathon
Ga jij de uitdaging aan? Je kunt je inschrijven voor 1, 2 ,3 uur of de ultieme uitdaging, 4 uur. Er zijn verschillende instructeurs. Kosten € 12,50 per uur per fiets. Inschrijven tot 19 maart via www.inschrijven.nl. Op de dag zelf is inschrijven mogelijk als er fietsen beschikbaar zijn. Start: 9.00 uur, einde: 13.00 uur. Schrijf je wel snel in want vol = vol!

Wandelen
Er zijn wandeltochten van 5 en 10 km in de omgeving van Sleen. De 10 km start vanaf 11.00 uur. De 5 kilometer vanaf 11.30 uur. Bij terugkomst staat er koffie, thee en wat lekkers klaar. Kosten € 10 p.p. inclusief koffie, thee en wat lekkers. Kinderen tot 12 jaar gratis. Inschrijven tot 19 maart via www.inschrijven.nl. Inschrijven ter plaatse is ook mogelijk.

Karikaturist Rembrandt van Gein
Je kunt een prachtige karikatuur van jezelf (of je familie) laten maken. Misschien wel op de fiets! Rembrandt is een vriend van Pim en is een van de meest succesvolle karikaturisten van ons land. Altijd al een echte Rembrandt willen hebben. Dit is je kans!

Supporters zijn welkom!
Je gezin, buren en familie zijn van harte welkom om jou en de andere deelnemers aan te moedigen, of om zelf deel te nemen aan de wandeltochten of de kinderactiviteiten. Bij goed weer is er een springkussen en kun je een rondje op de pony rijden.

Drankjes en hamburgers
Na afloop van Actie-f voor Kika kun je heerlijk genieten van een drankje en een hamburger. Dit alles tegen een kleine vergoeding. Natuurlijk allemaal voor KIKA.

Om 13.00 uur komt de burgemeester langs om de deelnemers in het zonnetje te zetten.

Gegevens

Datum:
19 maart
Tijd:
09:00 - 13:00

Locatie

Sleen
Sleen, Drenthe Nederland + Google Maps