Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Workshop Kennismaken met Plantaardig Verven

10 juni - 10:00 - 13:30

Workshop Kennismaken met Plantaardig Verven op zaterdag 10 juni 2023

Ontdek de magie van de natuur met natuurlijk verver Monique Willemse van Momoko Natuuratelier. Leer de basisprincipes van het voorbehandelen van pure en gesponnen wol, katoen & linnen of zijde zodat ze de plantaardige kleur ook goed vasthouden. Je leert plantaardige verfbaden maken met een kruid, een groente en een wilde plant. Met deze workshop kun je thuis al diverse kleuren zelf maken.

Voor wie?
Zowel voor beginners als meer ervaren ververs biedt deze workshop een verfrissende kleurrijke kijk op natuurlijk verven met 3 verschillende beitstechnieken.  Deze workshop is eerder gevolgd door mensen met interesse in het ambacht natuurlijk verven en door mensen met een liefde voor de natuur zoals o.a. door een imker, kunstenaar die schilderles geeft, een keramist, een fotograaf en een architect . Deze workshops kunnen ook als gesloten bijeenkomst worden geboekt als start van een bedrijfscursus, door bedrijven als bijzondere teamworkshop, door vriendinnengroepen en voor familiebijeenkomsten.

Tijden: 10.00 – 13.30 uur

Locatie: Natuuratelier Momoko, Oude Steeg 22, Gees (Drenthe)

Inbegrepen: alle workshopmaterialen,

Kosten: 50 euro inclusief alle staaltjes schapenwol/katoen/linnen/zijde, creatieve begeleiding, technische voorbereiding, alle botanische materialen, koffie & thee mét lekkers, vers vegetarisch soepje van chef Frank. Neem zelf brood/lunch mee.

Verheug je op een bijzondere en kleurrijke workshop die je je verrassend zult herinneren.

https://www.momoko.nl/details-en-registratie/workshop-kennismaken-met-natuurlijk-verven-2023-06-10-10-00

Gegevens

Datum:
10 juni
Tijd:
10:00 - 13:30

Locatie

Natuuratelier Momoko
Oude Steeg 22
Gees, Drenthe 7863 PG Nederland
+ Google Maps