Partners

Word partner van ToReCo

Met veel plezier promoten wij recreatie en toerisme in onze gemeente Coevorden

Onze missie is dat wij samen met partners bijdragen aan het versterken van het toeristisch en recreatief product van de gemeente Coevorden. Dit met als doelstelling het vergroten van het aantal overnachtingen en bestedingen in de gemeente. Hiertoe werkt de Stichting ToReCo nauw samen met ondernemers, diverse partners, naastgelegen toeristische regio’s en de gemeente.

De Stichting ToReCo ziet het als taak om op een ondernemende en inspirerende wijze bij te dragen aan de positionering van de gemeente Coevorden als één van de toonaangevende vrijetijdsgemeenten in Drenthe. Vanuit een heldere marketingstrategie draagt de Stichting bij aan deze positionering en zorgt zij dat de gemeente Coevorden als onderdeel van de provincie Drenthe en de Hondsrug regio gepositioneerd wordt als aantrekkelijke recreatieve en toeristische bestemming.

Via onze Toeristische Informatie Punten, TIP-kantoren, zijn wij betrokken en actief in de dorpen van de gemeente Coevorden en uiteraard ook in de stad. Wij wijzen toeristen en inwoners de weg door ons prachtige natuurlandschap en laten de cultuurhistorische kant van onze gemeente zien. Dit alles om de aantrekkelijkheid en de traffic naar onze Zuidoosthoek van Drenthe te vergroten.

Samen zorgen we voor een bloeiende recreatie- en toerismesector. Dat wil zeggen dat we goed voor ogen hebben wat wij voor u betekenen en dat u weet wat u van ons mag verwachten. Wij staan speciaal voor u als ondernemer opgesteld en gezamenlijk zetten we Coevorden mooi op de kaart.

Met trots presenteren wij ook uw bedrijf in onze mooie gemeente Coevorden!

We werken met partnerpakketten. Wilt u graag meer informatie? Neem dan contact op!

Hoofdkantoor

Eendrachtstraat 11
7742 VJ Coevorden

Telefoon 0524 – 745030
E-mail info@toreco.nl 

Bezoek graag op afspraak

Onze partners