Fietsen in Coevorden

Coevorden heeft prachtige fietsroutes die door de mooiste natuurgebieden van de provincie Drenthe leiden. Van kinderfietsroutes tot een fietsroute van Coevorden naar Nordhorn. Er is voor iedereen een geschikte route te vinden. Bovendien zijn de fietsroutes goed aangegeven, zodat je altijd de juiste richting vindt.

Hier vind je alles over fietsen in Coevorden!

Kinderfietsroutes

Fiets mee met Ties en David naar de hooglanders, ga met Marieke op ontdekkingstocht of naar de molens met Ganzen Geesje.

De routes gaan via de fietsknooppunten en onderweg kunnen er allerlei spelletjes worden gespeeld. De routes zijn zowel in het Nederlands als in het Drents. De Drentse versie is een samenwerking met het Huus van de Taol.

De kinderfietsroutes zijn verkrijgbaar in de onze TIP-kantoren. 

Waterzwaard fietsroute

Een fietsroute van ruim 120 kilometer van Coevorden naar Nordhorn en andersom. Een unieke fietsroute langs verschillende bezienswaardigheden.

Het mooie aan deze fietsroute is dat je kunt kiezen om vanuit Coevorden naar Nordhorn te fietsen, of vice versa. Het is een rondje, dus je kunt op elk punt beginnen en eindigen. Dit geeft je flexibiliteit en de mogelijkheid om de route aan te passen aan je eigen voorkeuren en behoeften. Het maakt niet uit welke richting je kiest, je zult gegarandeerd genieten van de prachtige natuur.

FietsRoutes