By Miss Tuinboon

Aan de rand van Gees vind je By Miss Tuinboon, een streekproductenwinkel en een pluktuin. De bloemen en groenten worden geteeld in het ritme van de seizoenen. Alles onbespoten en met veel aandacht voor de bodem.
Beleef het seizoen van dichtbij en kom in de zomer zelf je bloemen plukken. Rondstruinen tussen de bloemen op de Miss Tuinboon-akker is een ware beleving. Het is net een snoepwinkel! Zelf je bloemen kiezen tussen de rondzoemende bijen en met een vrolijk boeket naar huis. Ook voor kinderen zijn er knipschaartjes. De ervaring leert dat ook zij het heel leuk vinden. En zijn ze er flauw van dan is er een speelveld.

Wil je zelf aan de slag met je eigen bloementuin? Of ben je op zoek naar inspiratie? In de winkel vind je bloemen, groenten, vast planten, cadeau’s en nog veel meer. En natuurlijk krijg je deskundig advies.

Als je zelf wilt leren hoe je prachtige bloemen zaait, de technieken van het bloembinden wilt leren of als je op zoek bent naar inspiratie ben je van harte welkom bij Miss Tuinboon in Gees!

Dorpsstraat 2
7863 PC Gees
06-44122520
www.misstuinboon.nl
info@misstuinboon.nl

Bekijk ook