By Miss Tuinboon

By Miss Tuinboon hebben we een winkel en een pluktuin. Wij liggen aan de rand van het authentieke dorp Gees met vele karakteristieke Saksische boerderijen. Wij telen onze bloemen & groenten in ht ritme van de seizoenen. Alles onbespoten en met veel aandacht voor de bodem.
Beleef het seizoen van dichtbij en kom in de zomer zelf je bloemen plukken bij Miss Tuinboon. Rondstruinen tussen de bloemen op de Miss Tuinboon akker is een ware beleving. Het is als rondlopen in een snoepwinkel! Zelf je bloemen kiezen tussen de rondzoemende bijen en met ene vrolijk boeket naar huis. Ook voor kinderen hebben we knipschaartjes. De ervaring leert dat ook zij het heel leuk vinden!
En zijn ze er flauw van dan is er een speelveld.
WIl je zelf aan de slag met je eigen bloementuin? Of ben je op zoek naar inspiratie? In onze winkel vind je bloemen, groenten, vast planten, kado’s en nog veel meer. En natuurlijk staan we je graag bij met deskundig advies. In de winkel of volg een workshop.

Als je zelf wilt leren hoe je prachtige bloemen zaait of de technieken van het bloembinden wilt leren. Ook als je op zoek bent naar inspiratie ben je van harte welkom bij Miss Tuinboon in Gees!

Dorpsstraat 2
7863 PC Gees
06-44122520
www.misstuinboon.nl
info@misstuinboon.nl

Bekijk ook

ALS / actie van de gemeenteraad ‘Lopen voor Lidy’