De Neutcompany

Bij De Neut Company, in Meppen, draait alles om de kunst van het zelf maken van likeuren. Ontstaan uit een passie voor kruiden drogen en het samenstellen van likeurtjes, biedt dit unieke bedrijf sinds 2022 een assortiment van doe-het-zelf likeur aan. Met deze producten kun je eenvoudig je eigen likeur creëren door zelf wodka, jenever, brandewijn of gin toe te voegen aan de zorgvuldig samengestelde mengsels van kruiden, specerijen, en suikers.

De Neut Company biedt een breed scala aan smaken, van fruitige en frisse combinaties tot meer traditionele en kruidige mixen. Een populair product is het “Drents Neutje”, een zachte en zoete likeur met een vleugje kruiden. Elke maand is er ook een speciale likeur van de maand, zoals het blauwe anijs doe-het-zelf likeurtje van Vincent van Gogh, een echte topper!

Naast de doe-het-zelf flessen kun je bij De Neut Company ook terecht voor workshops waarin je alles leert over het maken van je eigen likeuren. Deze workshops zijn een leuke manier om creatief aan de slag te gaan en te experimenteren met verschillende smaken en ingrediënten.

Of je nu een likeurliefhebber bent of wel in bent voor een doe-het-zelf experiment, De Neut Company biedt voor ieder wat wils. Hun producten zijn perfect als origineel cadeau of om zelf te genieten van een unieke, zelfgemaakte likeur.

Meer weten of direct een doe-het-zelf likeur bestellen? Bezoek dan de www.deneutcompany.nl.

Oude Brink 1
7855 PP Meppen
+31(0)6 21 55 06 94
www.deneutcompany.nl
info@deneutcompany.nl

Bekijk ook