Pannenkoekenboerderij De Ganzenhoeve

De Ganzenhoeve is gevestigd op het prachtige Landgoed De Groote Scheere te Holthone, gelegen aan de N34 tussen Gramsbergen en Coevorden. De boerderij heeft een landelijke uitstraling, dat wordt gekenmerkt door de gebinten en de historische decoraties als muurbeschilderingen en oude gereedschappen. Rond de locatie zijn voor wandelaars diverse routes aangelegd, die als begin- en eindpunt De Ganzenhoeve heeft. Ook voor fietsers is het een prachtige omgeving. De Ganzenhoeve is ook een van de tussenstops van Happen & Trappen en ze serveren dan het hoofdgerecht.

De pannenkoeken zullen bereid worden op ambachtelijke wijze, dat wil zeggen in de pan met meel van Korenmolen Windlust. Andere streekproducten worden afgenomen bij de plaatselijke bakker Slatman, ijs van IJshoeve Bosman, omega 3 eieren van Zuidema. Tevens serveren ze lunch- en hoofdgerechten.

Achter de boerderij staat De Schuur, deze is geschikt voor partijen, denk hierbij aan een verjaardagsfeest, familiedag, trouwdag, bruiloft etc. Tevens is De Schuur te gebruiken voor vergaderingen en/of presentaties. De capaciteit is 20 tot maximaal 100 personen.
De Gelagkamer is uitermate geschikt voor kleine partijtjes tot maximaal 20 personen.

Als extra service voor de gasten bieden zij gratis Wi-Fi en een oplaadpunt voor elektrische fietsen. Daarnaast zijn het restaurant en De Schuur rolstoeltoegankelijk. Voor de kinderen is er een speelweide met diverse toestellen.

Gastvriendelijkheid staat hoog in het vaandel.

Holthonerweg 9
7779 DE Holthone
0524 522181
www.deganzenhoeve.nl
info@deganzenhoeve.nl

Bekijk ook