Restaurant & Zalencentrum Wielens

Aan de brink in het midden van het dorp Noord-Sleen vind je Restaurant-Zalencentrum Wielens. Een comfortabel, ruim opgezet etablissement in een prachtige omgeving in de nabijheid van andere pittoreske plaatsjes en bezienswaardigheden. Café restaurant zaal Wielens heeft een gezellig restaurant met een Hollandse keuken, die garant staat voor een goede smaak.

Bij Wielens zijn verschillende feestzalen. Deze hebben een warme, huiselijke sfeer en vormen een perfect decor voor jouw feest of bijeenkomst. Ook zijn er feestarrangementen.

Daarnaast is er bij Wielens het Mountainbike Trailcenter. Het ideale verzamel- en startpunt en helemaal ingericht voor mountainbikers en fietsers. Ook zijn er verschillende faciliteiten zoals toiletten en douches. Je kunt je fiets schoonmaken en repareren en je auto kan veilig worden geparkeerd.

Ten slotte kun je bij Wielens terecht met je camper. Het camperterrein is van alle gemakken voorzien en heeft camerabewaking. Daarnaast is het een ideale uitvalsbasis voor wandel- en fietstochten.

Dorpsstraat 19
7846 AS Noord Sleen
0591-361318
www.zalencentrumwielens.nl
info@zalencentrumwielens.nl

Bekijk ook