E-Rebel Coevorden

E-Rebel Coevorden is tot stand gekomen door een middagje e-scooter rijden door Bargerveen. Zij verhuren E-choppers/Bobbers (elektrische scooters) en Fatbikes (een hele dikke stoere elektrische fiets met dikke brede banden) in Zuid Oost Drenthe.

Stap op een E-chopper/Bobber of Fatbike en ontdek geruisloos de mooiste plekjes van Drenthe, Overijssel of Duitsland. Tijdens deze 100% milieuvriendelijke activiteit maak je zelfstandig een mooie tour langs het kasteel van Coevorden, authentieke dorpen en de omgeving. Deze punten vormen het perfecte decor voor een E-chopper tour. Een E-chopper tour is een ideale activiteit als onderdeel van een bedrijfsuitje, vriendenuitje, familie-uitje, vrijgezellenuitje of je weekendje weg in Drenthe. En één ding is zeker! Als je met deze stoere E-chopper/Bobber of Fatbike over de wegen van Drenthe rijdt, zal iedereen jullie nakijken.

De E-chopper/Bobbers is een uniek voertuig voor een onbezorgd dagje weg. Met de brede banden en comfortabele vering zit je gemakkelijk en ontspannen achter het stuur en dat allemaal zonder uitstoot of lawaai. Onze E-choppers/Bobbers of Fatbikes hebben actieradius van maximaal 60-80 km.

Het is goed om te weten dat het verplicht is om in het bezit te zijn van een brommer, motor of autorijbewijs en een helm is verplicht vanaf januari 2023. Op de Fatbike heb je geen rijbewijs nodig en is vanaf 12 jaar.

Voor het reserveren van grote groepen, personeelsfeesten, bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeest of een familiefeest kun je contact opnemen met E-Rebel Coevorden.

Drostenstraat 19
7742 BB Coevorden
06 – 45177312
www.e-rebel.nl/over-ons/locaties/coevorden
e-rebelcoevorden2022@outlook.com

Bekijk ook