Sneak Out Sleen Escaperoom

De makers van escape room Sneak Out Sleen vonden dat er in de regio, Emmen – Drenthe, nog te weinig aanbod van spannende en uitdagende escape rooms was. Toen er in het mooie dorp Sleen een geschikte locatie vrij kwam zagen ze hun kans schoon en besloten een escape room te beginnen. Al gauw was het thema bedacht en zo ook de opbouw van de kamer. De makers vinden dat het een uitdagende, verrassende en spannende kamer is geworden en dagen eenieder uit dit te komen beleven in het prachtige Sleen!

Deze locatie is gevestigd in een bijgebouw van het oude gemeentehuis van Sleen, MFC De Brink, een multifunctioneel centrum gelegen op een mooie locatie in het prachtige, levendige en groene dorp Sleen (gemeente Coevorden). Sleen ligt op 9 km afstand van het centrum van Emmen en is zeer goed bereikbaar vanaf de A28 (N381) en A37 (N34/N376).
Sneak Out Sleen beschikt over een gezellige, sfeervolle ontvangstruimte waar gasten voor en na het spelen van de escape room(-s) kunnen genieten van een klein hapje en een drankje.
Er is voldoende, gratis, parkeergelegenheid.

De Brink 1
7841 CE Sleen
06 39865224
www.sneakoutsleen.nl
info@sneakoutsleen.nl

Bekijk ook