Drentse Golfclub De Gelpenberg

De Gelpenberg is de beste 18-holes golfbaan van Noord-Nederland. Ze staan op nummer 17 in de gerenommeerde top 50 van Golfers Magazine en worden door Leading Courses op plek 16 gewaardeerd met een cijfer 8,4. De Gelpenberg is een absolute topbaan en tegelijkertijd speelbaar en uitdagend voor elk niveau.

Het is niet voor niks dat de Gelpenberg al drie jaar gastheer is van de ProGolfTour; volgens de spelers het jaarlijks hoogtepunt vanwege de hoge kwaliteit van de baan en de gastvrijheid. Geniet in alle rust van de prachtige natuur, de heide en de schapen. Ballen op de range zijn gratis, er is een uitstekend restaurant en de greenfee is vanaf 60 euro. Ga het zelf ervaren!

De Gelpenberg is een populaire 18-holes golfbaan van Noord-Nederland. Ze staan op nummer 17 in de gerenommeerde top 50 van Golfers Magazine en worden door Leading Courses, een internationale golf-community, op plek 16 gewaardeerd met een cijfer 8,4. De Gelpenberg is een absolute topbaan en tegelijkertijd speelbaar en uitdagend voor elk niveau.

Geniet in alle rust van de prachtige natuur, de heide en de schapen. Ballen op de range zijn gratis, ze hebben een uitstekend restaurant en de greenfee is vanaf 60 euro.

Kijk voor meer informatie op de website.

Gebbeveenweg 1
7854 TD Aalden
0591-371929
www.dgcdegelpenberg.nl
info@dgcdegelpenberg.nl

Bekijk ook