Historische Dorpswandeling Sleen

Ontdek de rijke geschiedenis van Sleen tijdens de dorpswandeling onder leiding van een ervaren dorpsgids

Ben je benieuwd naar de geschiedenis van Sleen en wil je meer te weten komen over dit pittoreske dorp? Dan hebben we goed nieuws voor je! Elke eerste zaterdag van juni, juli, augustus en september organiseert de TIP Sleen een bijzondere dorpswandeling onder leiding van een enthousiaste dorpsgids. Tijdens deze wandeling krijg je de kans om meer te leren over de rijke historie van deze prachtige plek.

De dorpswandeling begint om 13.30 uur bij de TIP Sleen, gelegen aan de Bannerschultestraat 11a. Bij aankomst word je verwelkomd door onze dorpsgids, die je gedurende de wandeling zal begeleiden. Vanaf het vertrekpunt zal de gids je meenemen langs historische bezienswaardigheden, pittoreske straatjes en monumenten die het verhaal van Sleen vertellen. De wandeling is ongeveer 2 kilometer  en duurt ongeveer 2 uur.

Om deel te nemen aan de dorpswandeling wordt een bijdrage van slechts €5,00 per persoon gevraagd. Het is verplicht om je vooraf aan te melden via het telefoonnummer 0591-362282, zodat we voldoende plaatsen beschikbaar kunnen stellen en teleurstelling kunnen voorkomen.

Of je nu een lokale bewoner bent die meer wil leren over de geschiedenis van je eigen dorp, of een bezoeker die geïnteresseerd is in de lokale cultuur, de dorpswandeling in Sleen biedt voor iedereen een unieke ervaring. Mis deze kans niet om ondergedompeld te worden in de geschiedenis van dit prachtige dorp en meld je aan!

Voor meer informatie kun je contact opnemen met TIP Sleen via het telefoonnummer 0591-362282 of per e-mail via sleen@toreco.nl.

Bekijk ook