Historische Rondvaarten Coevorden

Ontdek de geschiedenis van Coevorden tijdens de rondvaarten onder begeleiding van een ervaren stadsgids

 Coevorden, 17 mei 2023 – Maak je klaar om Coevorden te verkennen tijdens de historische rondvaarten die elke dinsdagmiddag in de maanden juli en augustus plaatsvinden. Deze rondvaarten bieden je de gelegenheid om de stad vanuit een ander perspectief te ervaren en onderweg te genieten van interessante verhalen over de rijke geschiedenis van Coevorden, verteld door een ervaren stadsgids. De stadsgids is een expert op het gebied van de lokale geschiedenis en zal je informeren over belangrijke gebeurtenissen, historische bezienswaardigheden en markante gebouwen die je onderweg tegenkomt

De rondvaarten vinden elke dinsdagmiddag plaats in de maanden juli en augustus. Daarnaast worden er bij goed weer ook rondvaarten georganiseerd in de eerste week van september. De afvaarten zijn om 13.15 uur, 14.30 uur en 15.45 uur. Let op: de laatste twee afvaarten zijn afhankelijk van voldoende aanmeldingen.

De kosten voor een rondvaart zijn €5,00 per persoon. Het is verplicht om je vooraf aan te melden om teleurstelling te voorkomen. Aanmelden kan bij de TIP Coevorden via 0524 – 525150.

Of je nu een inwoner bent die meer wil weten over de geschiedenis van je eigen stad, of een bezoeker die geïnteresseerd is in de lokale cultuur, de rondvaarten in Coevorden bieden voor iedereen een unieke ervaring.

Voor meer informatie en aanmelden kun je contact opnemen met TIP Coevorden via 0524 – 525150.

Bekijk ook